Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Εσύ, τι έκανες στον “πόλεμο” πατέρα ;;

xasapopoulosΟ Ιορδάνης Χασαπόπουλος την επόμενη φορά που θα αποκαλέσει γκάου κάποιον οργισμένο πολίτη, ας κάνει στον εαυτό του την εξής ερώτηση :

Εσύ, τι έκανες στον “πόλεμο” πατέρα ;; Εσύ που έχεις την δύναμη της ενημέρωσης στα χέρια σου, τι έκανες ; Πως χειριστικές την δύναμη αυτή ; Εσύ πατέρα, πως αντέδρασες κατά της χούντας, του καθεστώτος Παπανδρέου ;

 

Έκανες κάτι, ή έγινες μέρος του συστήματος, ένας ακόμα τροχός της αμάξης, με απώτερο σκοπό το χρήμα και την εξασφάλιση ; Ήσουν από τους γενναίους, ή ήσουν από τους δειλούς ;

Ιορδάνη την επόμενη φορά, κάνε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου και απάντησε ειλικρινά. Γιατί σε όλους εμάς, μπορείς να λες ψέματα και να συντάσσεσαι με την κυβέρνηση, αλλά στην συνείδηση σου, δεν μπορείς..

Θα σου πω μόνο ετούτο. Η εντύπωση που δίνεις σε όλους εμάς που απλά παρακολουθούμε (όσοι σου έχουν απομείνει πια τηλεθεατές), στο μέλλον, θα ξέρουμε να απαντήσουμε σχετικά με το τι έκανες στον πόλεμο Ιορδάνη. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις αυτά που θα γράψει ιστορία για εσένα ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: