Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Και τώρα, ο επικήδειος …

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-1Συναντήσεις επί συναντήσεων έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με τους υπουργούς της κυβέρνησης. Και αυτό, όχι γιατί ξαφνικά τους έπιασε εργασιομανία και υπερβολική δόση αγάπης για την πατρίδα φυσικά..

Σε πολύ γενικές γραμμές, δυο είναι τα θέματα.

 

1. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί, το πρόγραμμα έχει αποφασιστεί και η μοίρα μας έχει σφραγιστεί ήδη. Μην περιμένετε θαύματα. Το θέμα είναι τώρα, πως θα μας το σερβίρουν όλο αυτό.

2. Δεν παραπονιέται μόνο ο λαός. Δεν ακούγονται μόνο από εκεί φωνές. Ακούγονται και φωνές, μέσα από την βουλή. Και ΠΑΣΟΚικες φωνές αντίδρασης στην πολιτική της κυβέρνησης. Αυτές οι φωνές λοιπόν, πρέπει να φιμωθούν με κάθε τρόπο.

Βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ σημαντικά γεγονότα για την πατρίδα μας και για την ζωή μας. Αυτοί οι οποίοι εμείς οι ίδιοι έχουμε επιλέξει για να μας κυβερνούν, μας ξεπουλούν μέρα με την μέρα. Μας καταστρέφουν και μας σκοτώνουν εν ψυχρώ, χωρίς κανέναν οίκτο. Και εμείς τι κάνουμε γι’ αυτό ; Αυτή την στιγμή ο Παπανδρέου και οι υπουργοί, συζητούν την δική μας εξόντωση. Όποιο και αν είναι το θέμα των συζητήσεων, δεν είναι ποτέ για το δικό μας καλό. Το ξέρουμε αυτό πλέον. Το έχουμε μάθει, το έχουμε εμπεδώσει.

Η σωτηρία μιας χώρας, ενός λαού, ποτέ δεν είναι το αποτέλεσμα επιλογών, πολιτικών προσώπων. Αυτά, έφεραν την χώρα εδώ.

Η σωτηρία μας, θα έρθει από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: