Σελίδες

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΥΣΤ ..


Επανέρχομαι με δημοσίευση μετά από κάποιες μέρες απουσίας. Απουσία για την οποία δεν ευθύνομαι εγώ.. Ευθύνεται ο Ο.Τ.Ε και οι υπάλληλοι του.

Το πρώτο επίσημου 'Ουστ" λοιπόν, πηγαίνει στον Ο.Τ.Ε Κυπαρισσίας. Στο Τεχνικό Τμήμα ειδικά και στο εμπορικό αργότερα. Θα σας εξηγήσω το γιατί..

Είχα μια 24άρα ADSL over PSTN γραμμή για το Internet. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ.. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΟΤΕ. Έκανα βλέπετε το ατόπημα να έχω σπίτι 1.5 χιλιόμετρο μακρυά από το κέντρο του Ο.Τ.Ε. Να δεχτώ σε αυτή την απόσταση, να μην δίνει το 100% της ταχύτητας. Να κόβει κάτι.. Να το δεχτώ.. Να κόβει όμως 50% της ταχύτητας και επίσης να μην συνδέεται καθόλου, δεν το δέχομαι.. Αδιανόητο.. Και καλά να είσαι κάποιος οικιακός χρήστης. Εντάξει, ίσως και να μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι να γίνει κάτι, ή και να μην σε ενδιαφέρει κιόλας.. Όταν όμως είσαι επαγγελματίας όπως εγώ και στηρίζεται μια ολόκληρη Α.Ε πληροφορικής επάνω σε αυτή την γραμμή, δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου.. Και σε τελική ανάλυση, για ποιόν λόγο να την έχεις ;;

Αφου έκανα τα πάντα και ήρθαν τεχνικοί του Ο.Τ.Ε κλπ , κλπ, αποφάσισα να κάνω μείωση της ταχύτητας στα 8Mbit που ξέρω ότι δουλεύει σωστά και επίσης να αλλάξω την PSTN σε ISDN. Εδώ είναι που αρχίζει το πανηγύρι.

Ενώ οι λεβέντες του Ο.Τ.Ε ξέρουν ότι υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην περίπτωση μου (και θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικά τμήματα και διαδικασίες για τις επιχειρήσεις) , προχωρούν στις αλλαγές που έχω ζητήσει. Για την αλλαγή της ταχύτητας, κόπηκε λιγάκι το Internet και μετά από λίγα λεπτά, είχε γίνει η αλλαγή. Για την αλλαγή σε ISDN όμως, δεν θα είχα Internet για κάποιες μέρες.. Αυτό, δεν μου το είχε πει κανείς. Γιατί αν μου το είχε πεί, δεν θα έκανα αλλαγή, σε ISDN. Θα έκανα καινούργια γραμμή, ή δεν θα έκανα τίποτα τελικά.. Τέλος πάντων, έγινε αυτό.. Αποφασίζω να πάω μια βόλτα απο το Κατάστημα του Ο.Τ.Ε στην Κυπαρισσία και να ανέβω πάνω στο γραφείο των τεχνικών (που τους ξέρω όλους) και να ρωτήσω τι θα γίνει, μιας και το θέμα είναι τουλάχιστον πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να δουλέψω. Μόλις φτάνω στο γραφείο βρίσκω όλους τους λεβέντες τεχνικούς εκεί, μαζί και τον υπεύθυνο τεχνικό για τα ADSL τις νέες συνδέσεις κλπ.. Τον Γίωργο τον ψηλό με το κεφάλι ταψί γαλβανισμένο απο την καράφλα ;; Αυτόν .. Αμέσως μόλις με βλέπει και χωρίς να προλάβω να μιλήσω, μου λέει : "Δεν σε ακούω εσένα. Αντε γαμ... μαλάκ .. τσακίσου από εδω μέσα .. " Κουβέντα υπαλλήλου του Ο.Τ.Ε , σε 35 χρονο επιχειρηματία , επιστήμονα πληροφορικής. Νομίζω μπορεί να φανταστεί ο καθένας το τι συνέβει μετά..

Το τι έχω σπουδάσει , πόσο χρονών είμαι και τι δουλειά κάνω, δεν απασχολεί και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Είμαι ένας ακόμα πελάτης του Ο.Τ.Ε (που πληρώνει πολλά περισσότερα απο ότι ένας οικιακός πελάτης) και απαιτώ σεβασμό. Γιατί αν δεν ήμουν εγώ, εσείς και οποιοσδήποτε άλλος που πληρώνει λογαριασμούς, ο εν λόγω κύριος Γιώργος , όχι τo BMW που οδηγεί δεν θα οδηγούσε, αλλά ούτε πατίνι. Δεν είχε ανακαινήσει το σπίτι του στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας , αλλά θα έμενα σε καλύβα στην παραλία μάλλον. Ποιός τους είπε ότι το να είσαι "Δημόσιος Υπάλληλος" σε κάνει και κάποιον ;;

Γι' αυτούς τους λόγους, έκανα καταγγελίες παντού. Στα κεντρικά του Ο.Τ.Ε στην Αθήνα και στην Πάτρα , στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρμίων , στον Προϊστάμενο του καταστήματος Κυπαρισσίας. Ο προϊστάμενος κος Νίκος (δεν λέω επώνυμα προς το παρόν), μου είπε : "Δεν πας να κάνεις όσες καταγγελίες θες και όπου θες ;; Τίποτα δεν θα καταφέρεις "

Εντάξει κε Νίκο.. Εγώ, δεν θα καταφέρω τίποτα. Δεν θέλω να καταφέρω κάτι, ούτε να πετύχω κάτι. Αυτό που θέλω, είναι να σας εκθέσω στον κόσμο. Να εκθέσω τις πράξεις και την συμπεριφορά σας. Δεν με νοιάζει τόσο να εκθέσω πρόσωπα, γιατί και κάποιος άλλος να ήταν στην θέση σας, το ίδιο θα γινόταν. Έτσι είναι τα πράγματα σε αυτή την χώρα. Φροντίζετε όλοι εσείς, να μας δίνετε αφορμές να λέμε συνέχεια : " Στην Ελλάδα ήμαστε, τι περίμενες να γίνει" ;; Δεν το δέχομαι κύριοι αυτό.. Γι΄αυτό έκανα αυτό το Blog , γι' αυτό άρχισα να γράφω σε εφημερίδες .. Αυτά τα "μικρά" , καθημερινά θέματα είναι που ταλαιπωρούν την Ελληνική κοινωνία. Αυτά είναι τα σοβαρά.

Αν κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι, είναι να γίνουμε ενεργοί πολίτες.. Είμαι σίγουρος ότι και σε άλλους έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά.. Τα έχετε πει πουθενά, έχετε κάνει κάτι ;; Η δικιά μας ανέχεια και ωχαδερφισμός είναι που τους έχει δώσει τον αέρα να συμπεριφέρονται έτσι.. Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι για εμάς, είμασε εμείς οι ίδιοι.. Αν περιμένουμε από αλλού, θα πάμε ακόμα παρακάτω.. Έτσι και αλλιώς αυτή την περίοδο, οι πολιτικοί μας, προσπαθούν να μετρήσουν ποιός έφαγε τα περισσότερα στην υπόθεση του Βατοπεδίου.. Μήπως ο ένας έριξε τον άλλον ... Με τον Ο.Τ.Ε και τα καθημερινά προβλήματα του κοσμάκι θα ασχοληθούν ;;

Αν δεν γίνουμε ενεργοί πολίτες, ο κος Γιώργος του Ο.Τ.Ε και ο κάθε κος Γιώργος, δεν θα καταλάβουν ποτέ, ότι αυτά που ήξεραν κάποτε, ήρθε η ώρα να τα ξεχάσουν. Δεν θα μάθουν ποτέ, τι σημαίνει σεβασμός..

6 σχόλια:

FILIATRANEWS είπε...

Αγαπητέ φίλε πάτα στο λαιμό τα κοπρόσκυλα αυτά.
Πρέει να μαθουν ότι δεν ειναι ο ΟΤΕ τσιφλίκι του πατέρα τους.
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ στον πελάτη που πληρώνει θέλει δεν θελει τον οργανισμό αυτό.

Καλά έκανες και τους τράβηξες καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Να μάθουν ορισμένα κοπρόσκυλα να μιλάνε.

Αει σιχτήρι τσαντίστηκα με τους μακακες.
Βρε δεν το μετανιωσα που καποτε τους τράβηξα καταγγελία που δεν είχαν ADSL εδώ στα Φιλιατρά και τους ξέσκισα στην κυριολεξία.

1.830.000 euro πρόστιμο έφαγαν.
+
Ξηλωμα του Πρώην προϊστάμενου Τεχνικών Καλαμάτας.
Ας είναι καλά ο Περιφερειάρχης...
Αυτός με βοήθησε τότε.

FILIATRANEWS είπε...

Είμαι περίεργος να μάθω τι θα σου απαντήσουν απο την Εθνική Επιτροπή τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την καταγγελία σου.

Λογικά θα τραβήξουν άγριο sex στους μακάκες του (Π)ΟΤΕ Κυπαρισσιας.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΠΗΣΗ.
ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Harris Ag είπε...

Δεν είμαστε καλά.
Άκου άντε γα.. από εδώ...
Στην γυναίκα του μίλαγε;
Τιμώρήστε τον αλύπητα.

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Δεν είναι θέμα τιμωρίας του εν λόγω κυρίου.. Είναι θέμα "τιμωρίας" του συστήματος.. Αν ήταν μόνος του στον χώρο θα το καταλάβαινα.. Ήταν και άλλοι, συνάδελφοι του όμως.. Κανείς, δεν είπε κουβέντα.. Αυτό, κάτι λέει. Κάνω λάθος ;;

Harris Ag είπε...

Το σύστημα το φτιάχνουν άνθρωποι φίλε μου.
Συνεπώς τιμωρούμε ανθρώπους.
Και πρέπει να τιμωρηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν υπεύθυνοι του Γερμανού, δηλαδή μιας ιδιωτικής εταιρείας, έτσι θα συμπεριφερόντουσαν;
Γ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.