Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τι κάνει εδώ ο Παπανδρέου ;;

Μας εμπαίζουν, ψεύδονται συνεχώς σε κάθε τους πρόταση και έχουν και το θράσος να εμφανίζονται δημοσίως και να απειλούν, να εκβιάζουν. Έχουν το θράσος να απειλούν με ελέγχους, μέτρα, φυλακές και άλλα, ανθρώπους που για να ζήσουν δουλεύουν όλη μέρα και πολλές φορές και όλη νύχτα για ένα μεροκάματο της πείνας. Αυτή είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μια “κυβέρνηση” δήθεν σοσιαλιστική, η οποία όπως τελικά αποδεικνύεται, είναι η πιο Δεξιά, φασιστική κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα. Πρωθυπουργός της χώρας και στρατηγός του υπάρχοντας καθεστώτος; Ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου…..

Ο Γιώργος Παπανδρέου, γνώριζε από πριν. Γνώριζε πολύ πριν αρχίσει να μιλάει για τα λεφτά που υπάρχουν. Γνώριζε και ετοιμαζόταν. Ετοίμαζε την ομάδα του κρυφά, διαλέγοντας έναν προς έναν, ανθρώπους τεχνοκράτες. Χωρίς ίχνος φραγμού. Ανθρώπους που θα αναλάμβαναν την επιτυχή υλοποίηση του σχεδίου του. Ένας από αυτούς, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Άνθρωπος αδίστακτος. Χωρίς ίχνος φραγμού, σε κανένα επίπεδο. Τεχνοκράτης, ιδανικός για τον ρόλο του οικονομικού δολοφόνου. Ο άνθρωπος που απαλλαγμένος από δεσμεύσεις (μιας και δεν είναι βουλευτής), θα αναλάβει να κάνει τα πάντα, μόνος του. Μόνος του αποφασίζει, μόνος του υπογράφει, μόνος του νομοθετεί. Σας θυμίζει κάτι αυτό ; Χούντα για παράδειγμα ; Ναι, είναι χούντα.. Αυτό είναι ακριβώς.

Όσο και αν φαίνεται τραβηγμένο, τα πάντα είναι οργανωμένα, στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Ο Γιώργος Παπανδρέου (όπως και ο Καραμανλής πριν), δεν έχει καμία πολιτική αξία, καμία πολιτική δυναμική. Είναι απλώς, ένα πολιτικό τίποτα. Όπως και πολλοί ακόμα πριν από αυτόν. Είναι εδώ, γιατί τοποθετήθηκε εδώ. Τοποθετήθηκε εδώ, για να ολοκληρώσει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο πολλών χρόνων. Μην παραμυθιάζεστε πως ο Καραμανλής έφερε την χώρα εδώ. Δεν την έφερε αυτός. Και αυτός, ακολούθησε το σχέδιο. Ο ρόλος του τέλειωσε, πήρε την αμοιβή του και να είστε σίγουροι πως κάποιοι, του είπαν και συγχαρητήρια για την επιτυχία του. Ο Καραμανλής όμως, δεν μπορούσε να περάσει, τα μέτρα που έπρεπε να περάσει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Όσο και αν δεν το θέλουμε, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, υπάρχει το εξής. Γιώργος Παπανδρέου, ίσον, γιός του Ανδρέα Παπανδρέου. Και ΠΑΣΟΚ ίσον Σοσιαλισμός. Για τον πολίτη δηλαδή. Τι ισχύσει από αυτά στην πραγματικότητα ; Μόνο το ότι ό Γιώργος , είναι γιός του Ανδρέα. Αλλά τα παιδιά, δεν παίρνουν μόνο από τον πατέρα. Παίρνουν χαρακτηριστικά και από την μητέρα. Ή, μόνο από την μητέρα… Επίσης ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν είναι Έλληνας. Επίσης ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Αυτόν τον άνθρωπο, δεν το δένει τίποτα με την Ελλάδα. Αυτός ο άνθρωπος είναι εδώ, μόνο για να εκτελέσει εντολές.

Έργο του Παπανδρέου, είναι να διασφαλίσει τα χρήματα των αφεντικών του ( μεγάλες τράπεζες και οργανισμοί του εξωτερικού), να διασφαλίσει τα χρήματα των ελληνικών τραπεζών και να μετατρέψει την Ελλάδα σε οικονομικό παράδεισο. Τι σημαίνει αυτό ; Οι μεγάλες εταιρίες, να μπορούν να φτιάξουν παραρτήματα εδώ και να έχουν εργάτες με μισθούς της πείνας, οι οποίοι από την εξαθλίωση της συνεχόμενης ανέχειας, να μην έχουν καμία διάθεση να διεκδικήσουν τίποτα. Απλά να δουλεύουν. Να κάνουν την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία κλπ. Γιατί και εκεί, ένα οργανωμένο σχέδιο εκτελέστηκε. Επίσης ο Παπανδρέου, πρέπει να ξεπουλήσει τα πάντα. Με αυτό τον τρόπο, θα αποδυναμώσει εντελώς το κράτος. Έτσι, όταν ο δικός του ρόλος θα τελειώσει, ο επόμενος, να μην έχει εναλλακτικό δρόμο. Αν και δεν υπάρχει πιθανότητα, να μην έχει ήδη σχεδιαστεί ποιός θα είναι ο επόμενος. Ακόμα όμως και αν θελήσει να “λοξοδρομήσει”, δεν θα μπορεί.

Η Ελλάδα έχει μπει σε αυτή την κατάσταση, χρόνια τώρα. Αμέσως μετά την απελευθέρωση του ‘21, ή επιτρέψτε μου να πω, ακόμα και πριν από αυτήν. Εμείς απλά είμαστε θεατές. Επίσης όμως, είμαστε αυτοί που μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Πως ; Γνωρίζουμε όλοι καλά…. Όπως και να έχει, δεν μπορεί η κατάσταση αυτή να παραμείνει ως έχει. Έως τώρα, η Ελλάδα είχε 23 πρωθυπουργούς, εκ των οποίων οι 16, είναι απόγονοι και συγγενείς προηγούμενων. Αυτό από μόνο του, εκτός από μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, λέει και πολλά. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, έστω ο καθένας μέσα του, θα παραδεχτούμε πως φταίμε και εμείς. Φταίμε εμείς, γιατί εμείς τους κάνουμε αυτό που είναι. Χωρίς εμάς, κανείς τους δεν είναι τίποτα και τελειώνω με αυτό.

1 σχόλιο:

κανελλα καζακοπούλου είπε...

τι να σχολιάσω άνθρωπέ μου? ο,τι και να πεί κανείς δέν μπορεί να αποδώσει την τραγική πραγματικότητα που ζούμε και την επίσης χειρότερη που αναγγέλλει ο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ