Σελίδες

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Φασίστας ή σωτήρας ο Γιώργος Παπανδρέου ;;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-3
Η διαχείριση Παπανδρέου, εξακολουθεί ακριβώς την ίδια πορεία. Την ίδια πολιτική φασισμού και εξαθλίωσης του πολίτη, χάριν των οικονομικών συμφερόντων. Το χειρότερο, δεν είναι όμως αυτό. Το χειρότερο είναι πως ο Παπανδρέου και κατά συνέπεια και ο Παπακωνσταντίνου (ο ποιο τρομαγμένος υπουργός της διαχείρισης), πιστεύουν πραγματικά πως σώζουν την Ελλάδα. Πιστεύουν πως η ιστορία αύριο, θα τους αναφέρει ήρωες, αντί για προδότες, φασίστες και υποχείρια συμφερόντων.

Η ιστορία που θα γραφεί από ιστορικούς τόσο ανεξάρτητους, όσο και οι δημοσιογράφοι σήμερα, ίσως και να σας αναφέρει ήρωες. Λέω ίσως, γιατί όλοι ευελπιστούμε πως δεν θα προλάβετε να μας “σώσετε”. Πως θα οδηγήσετε την χώρα σε εκλογές που θα χάσετε και θα αποχωρήσετε με την ουρά στα σκέλια από αυτή την χώρα. Αυτό, αν είστε έστω και λίγο έξυπνος. Εάν δεν είστε τόσο έξυπνος, τότε, ευελπιστώ πως θα βρεθεί κάποιος να σας σταματήσει. Το πως θα το κάνει, το αφήνω στην δημιουργική φαντασία, ανθρώπων ειδικότερων από εμένα. Πάντως Γιώργο Παπανδρέου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να σταματήσεις.. Δεν θέλουμε να μας σώσεις άλλο. Στο θέμα μας όμως.

Η ιστορία που θα γραφεί από ανθρώπους που δεν θα φοβηθούν τον χλευασμό, την απόρριψη και  την περιθωριοποίηση, θα πει την αλήθεια. Θα μιλήσει για πρωτοφανούς μορφής φασισμό και κατοχική χούντα. Συνθήκες πρωτόγνωρες για χώρα δημοκρατική με σοσιαλιστική κυβέρνηση. 

‘Όπως και να έχει Γιώργο Παπανδρέου, η ιστορία θα ασχοληθεί μαζί σου. Όχι όμως μόνο γι’ αυτά που έκανες, αλλά και για το πως τέλειωσες …….

Δεν υπάρχουν σχόλια: