Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γεια σου Παπανδρέου Δημοκράτη ..

Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύει περίτρανα πόσο δίκιο έχω, που μιλάω συνέχεια για τον φασισμό του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και αποκαλώ τον Παπανδρέου (τρομάρα του) και τα κατοικίδια του, φασίστες..
 Πολιτική επίταξη κάνει στα φορτηγά, έτσι ώστε να σταματήσει την απεργία τους επειδή είναι ζημιογόνος προς τα συμφέροντα της Ελλάδας. Εσύ και τα κατοικίδια σου καθώς και κάτι άλλα κωπρόσκυλα στην βουλή να δείτε πόσο ζημιογόνοι είστε προς τα συμφέροντα της Ελλάδας. Να επιτάξουμε μερικά γιαούρτια και ντομάτες και ότι άλλο έχουμε, να πάρετε τον δρόμο για την φυλακή κάποια στιγμή Γιωργάκη ;;  Και αν δεν υπακούσουν στην πρωθυπουργάρα οι φορτηγατζήδες, στον αρχ.....δαρά πρωθυπουργό μας, θα τους κάνει ντα καταρχάς και μετά, θα τους ρίξει πρόστιμα και θα τους πάρει και τις άδειες. Γιατί σου λέει ο δημοκράτης αρχι....ράς πρωθυπουργός μας. Ποιός είσαι εσύ που θα απεργήσεις προς διαμαρτυρία σε νομοσχέδιο της σούπερ κυβέρνησης μου ρε αληταρά ; Θα σε πατήσω κάτω .. Γεια σου ρε Παπανδρέου δημοκρατάρα.. Είσαι, είσαι, ο πρωθυπουργός ..  


Δεν θα πω άλλα, αλλά περιμένω πως και πως την ΔΕΘ. Εκεί, θα γελάσει και το ποικιλόχρωμο αμνοερίφιο !!! Έχει να φύγει γιαούρτι .. 

Αλήθεια, η κότες το τρώνε το γιαούρτι ; Γιατί σε κότες θα πέσει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: