Σελίδες

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΩΣ 90% ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΥΧΩΝ

Μας έχουν τρελάνει τα κανάλια τον τελευταίο καιρό, με τα καταστήματα  "στοκ" επωνύμων ενδυμάτων, που προσφέρουν τιμές μειωμένες έως και 90%. 

Εγώ θα τα αποκαλέσω δήθεν καταστήματα, ή, καταστήματα μαϊμού ...

Όχι μόνο καταστήματα μαϊμού, αλλά παράδεισο της μαϊμουδιάς. Ολόκληρο κοπάδι από μαϊμούδες .

Αυτά που λένε τα κανάλια και αυτά που λένε οι ... "επιχειρηματίες", απλά δεν γίνονται. Ένα επώνυμο ένδυμα, δεν μπορεί από 500€, να το ρίξεις στα 50€. Πρώτα από όλα ΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα καταστήματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αγοράσει, αυθεντικά επώνυμα ενδύματα. Τα αυθεντικά επώνυμα ενδύματα, δεν πωλούνται σε τέτοια καταστήματα. Επίσης, έχετε προσέξει τα καταστήματα για τα οποία  μιλάμε ;; Είναι αυτά καταστήματα, στα οποία κάποιος θα βρει ένα αυθεντικό Αρμάνι για παράδειγμα ; Δεν είναι καν καταστήματα. Είναι Bazaar και αυτό αυτομάτως σημαίνει, πως πωλούν ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των αυθεντικών ενδυμάτων. Και όχι μόνο αντίγραφα. Παίρνουν οτιδήποτε θέλουν και του κολλάνε επάνω, οποιαδήποτε ετικέτα μεγάλου κατασκευαστή θέλουν. 

Πως το κάνουν λοιπόν ;; 

Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μάθει πως μπορούν και το κάνουν, αρκεί να κάνει μια βόλτα γύρω στις 4 το πρωί, στις αποθήκες των Κινέζων στο κέντρο της Αθήνας. Όχι στα καταστήματα. Στις αποθήκες. Εκεί θα δει όλους αυτούς τους "ευαίσθητους επιχειρηματίες" των καταστημάτων στοκ, να αγοράζουν φύκια και να τα πωλούν για μεταξωτή κορδέλα σε τιμή ευκαιρίας. 

Σκεφτείτε το εξής ..

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ αντιγραφείς στον κόσμο, είναι οι Κινέζοι. Οι άνθρωποι, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει καινοτομία, δημιουργία. Γνωρίζουν όμως καλύτερα από όλους σε ολόκληρο τον κόσμο, τι σημαίνει μαζική παραγωγή. Αν πεις σε έναν Κινέζο, "πάρε αυτό και φτιάξε μου ένα ακριβές αντίγραφο του", θα στο φτιάξει τόσο καλά, που δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις το αυθεντικό από το μαϊμού. Αυτή είναι η δουλειά τους, η εξειδίκευση τους. Αυτό κάνουν οι Κινέζοι.

Γι αυτό τον λόγο...

Μην πέφτετε θύματα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απατεώνες. Υπάρχουν άνθρωποι, καταστηματάρχες εκεί έξω, που κάθε μέρα προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο χωρίς απατεωνιές και λαμογιές και χωρίς να έχουν τα κανάλια να τρέχουν από πίσω τους. Την επόμενη φορά που θα δείτε τέτοιο θέμα στις ειδήσεις λοιπόν, απλά, μην δώσετε σημασία ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: