Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μήνυμα Παπανδρέου για τα 36 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (Troktiko)

Απόσπασμα από το μήνυμα του Παπανδρέου, σχετικά με τα 36 χρόνια από την αποκατάσταση (?) της Δημοκρατίας και το οποίο αναρτήθηκε πριν λίγο στο Troktiko.
 "Τον Ιούλιο του 1974 η πατρίδα μας, μετά από σκληρό αγώνα και κοινή προσπάθεια, έβγαινε οριστικά από το σκοτάδι της χούντας των συνταγματαρχών και της καταπάτησης των ανθρωπίνων και των πολιτικών μας δικαιωμάτων. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποτέλεσε κομβικό σημείο στη σύγχρονη ιστορία μας. Ο άνεμος της ελευθερίας έφερε την ελπίδα και γέμισε τη χώρα μας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον που ήταν μπροστά. Δημιούργησε καινούρια δυναμική και γέννησε νέες κοινωνικές και... πολιτικές δυνάμεις, που ανέλαβαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο μέλλον. Η μάχη για την ελευθερία είχε κερδηθεί και δικαιωθεί. Και αυτό γιορτάζουμε σήμερα, όπως και κάθε χρόνο τέτοια μέρα." 


Το σχόλιο μας .. :

Για ποια Δημοκρατία μιλάει ο Παπανδρέου ; Έχει καμία σχέση ο Σοσιαλφασισμός του σημερινού ΠΑΣΟΚ, με την Δημοκρατία ; Το μόνο που κάνει αυτός ο αλήτης, αυτός ο θεομπαίχτης , είναι να μας εμπαίζει και να μας ανεβάζει την πίεση κάθε φορά που τον βλέπουμε. 

Πόσα ακόμα θα πρέπει να ανεχτούμε, μέχρι να κάνουμε ντου και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν όλοι αυτοί οι αληταράδες τύπου Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Καραμανλή, Μητσοτάκη (αυτός, πότε θα ψοφήσει να ξεβρομίσει ο τόπος) κλπ ;; 

Μην μιλάς για δημοκρατία ρε Παπανδρέου. Δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό. Και μην μιλάς για τον πατέρα σου και αυτά που πέρασε. Εσύ ήσουν νιάνιαρο εκείνη την εποχή. Ο πατέρας σου πάνω από όλα τα άλλα, ήταν άντρας. Αρσενικό, με παντελόνια και όχι αυτό που είσαι εσύ και τα κατοικίδια σου. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/36_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: