Σελίδες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Τα χάλια του Star Channel...


Πιστεύω οι περισσότεροι από εσάς, μάθατε για την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, ιδιοκτήτη κέντρων διασκεδάσεως στην Αθήνα και συντρόφου της γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη..



Αυτό λοιπόν που έκανε το Star στην κάλυψη του εν λόγω γεγονότος , είναι απαράδεκτο.. Απαράδεκτο τελείως..


Αν είναι δυνατόν βρε παιδιά..


Η κοπέλα πνιγμένη στο αίμα, στην αναπηρική καρέκλα να υποφέρει, να κλαίει και να ουρλιάζει από τους πόνους και το σόκ, να μην ξέρει τι της έχει συμβεί και ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ , ΑΘΛΙΟΣ "ρεπόρτερ" του Star, να είναι εκεί και να καταγράφει το γεγονός.. Και όχι μόνο να το καταγράφει, να το παρουσιάζει και στο κεντρικό δελτίο "ειδήσεων" μετά..


Αν είναι δυνατόν. Μπράβο σας ρε εκεί στο Star.. Τα καταφέρατε.. Πήρατε αποκλειστικές εικόνες του συμβάντος..


Κάποιος να τους μαζέψει, δεν γίνεται.. Που έχουμε καταντήσει;; Ένα κανάλι, να ξεπουλάει τον προσωπικό πόνο , αγωνία και στιγμές των ανθρώπων για την τηλεθέαση ;; Αν είναι δυνατόν.. Ποιός θα το συμμαζέψει το Star ;;


Στο "Δελτίο Ειδήσεων", την εξευτέλισαν την κοπέλα.. Την έκαναν ρόμπα.. Αν είναι δυνατόν.. Και τι δεν είπε το στόμα τους..


Που είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και η Ε.Ε.Τ.Τ τώρα ε ;; Που είναι, να τους κόψουν τον αέρα για να μην πω κάτι άλλο ;; Για τις δύο αυτές υπηρεσίες, δεσμεύομαι να κάνω εγώ προσωπικά καταγγελία στο Star την Δευτέρα..


Έχω και έχω δει πράγματα στην τηλεόραση τόσα χρόνια... Την σημερινή κατακρεούργηση της προσωπικής ζωής και πόνου ενός ανθρώπου, δεν το έχω ξαναδεί.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει..


Αλήθεια, έπαθα σοκ..










Δεν υπάρχουν σχόλια: