Σελίδες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Μαύρα χάλια ...


Πόσο και πόσο κράξιμο έχω ρίξει σε αυτή την καταχρηστικά αποκαλούμενη "εταιρία παροχή Internet" που ακούει στο όνομα Otenet ;;

Γιατί φωνάζω πάλι θα μου πείτε ε ;;

Έχετε προσπαθήσει σήμερα να δείτε ένα βίντεο στο Youtube ή να κάνετε κάτι, οτιδήποτε στο Internet ;; Και αν ναι, σας φαίνονται όλα καλά ;; Γιατί εμένα, με 8άρα γραμμή το Internet ΣΕΡΝΕΤΑΙ ... Απογοητευτική η κατάσταση σας λέω..

Ότι και να τους πω, όσο και να τους βρίσω, δεν αλλάζει κάτι.. Που να αλλάξει... Τους έστειλα άλλο ένα "καλό" e-mail , αλλά .... Τι να πει κανείς ;; Να μην πληρώσεις ;; Ε και ;; Σιγά το πράγμα..

Πολύ έχω θυμώσει. Θυμώνω που πληρώνω και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Θυμώνω επίσης, που δεν μπορώ και να το πω σε κανέναν αυτό και να δω ότι υπάρχει αποτέλεσμα.. Θυμώνω που ξέρω ότι ζω σε μια χώρα, που οι εταιρίες αυτές, είναι κράτος εν κράτη και που δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε τίποτα.. Που γελάνε μαζί μας και μας θεωρούν ηλίθιους.. Που κάποιοι πλουτίζουν εύκολα, από τον δικό μας κόπο.. Και που αυτοί οι κάποιοι, δεν μας δίνουν αυτά για τα οποία τους πληρώνουμε..

Τι να πω... Τα σχόλια δικά σας..


1 σχόλιο:

FILIATRANEWS είπε...

Xώστα αδερφέ μου, χώστα.
Και λίγα λες.
Υπομονή, έρχεται η HOL...