Σελίδες

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

20 Mbit είπαμε ;;; Ναι , καλά ...




Ακούς και βλέπεις συνέχεια μια διαφήμιση που σου λέει " Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις σε σταθερά και 20 Mbit Internet, μόνο με 32,00€..." Τέτοιες ευκαιρίες, δεν τις αφήνουμε να πάνε χαμένες.. Σωστά ;;

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και ένα πολύ κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο και αγόρασε το εν λόγω πακέτο της πολυδιαφημισμένης On Telecoms στην Αθήνα.. Σκέφτηκε "στην Αθήνα είμαι, συγγενείς στην επαρχία έχω, θα χρειαστεί το πακέτο της τηλεφωνίας. Και με μια κόρη στο Λύκειο, τι καλύτερο από μια πολύ γρήγορη γραμμή για το Internet ;; Και όλα αυτά, μόνο με 32,00€"..

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που εγκαταστάθηκε το Internet μέχρι και τώρα, δεν είχε τύχει να το χρησιμοποιήσουν και πάρα πολύ. Επίσης, δεν έχουν και ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν αν τα πράγματα είναι όντως έτσι όπως λέει η διαφήμιση..

Πριν λίγο καιρό, χρειάστηκε να γίνει μετακόμιση και φώναξαν έναν φίλο τεχνικό να τους κάνει εγκατάσταση το adsl router. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο τεχνικός είδε ότι η ταχύτητα όχι μόνο δεν είναι 20Mbit , αλλά είναι με το ζόρι 1.5Mbit.. Και εδώ αρχίζουν τα πανηγύρια..

Καλούν την On Telecoms και η εταιρία προσπαθεί να τους βγάλει τρελούς.. Πως ;; "Χρησιμοποιείτε τα δικά μας καλώδια, ή τα έχετε αλλάξει με καλώδια που δεν είναι συμβατά ;; Εμάς αυτή την στιγμή τα συστήματα μας, δείχνουν πως έχετε 20Mbit στον χώρο σας.. Πως και δεν το βλέπετε ; Μήπως και δεν έχετε βάλει τα φίλτρα των τηλεφώνων σωστά ; "

Μήπως κύριοι της On Telecoms, αντί να ξοδεύετε χρήματα σε διαφημίσεις στην τηλεόραση που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα των υπηρεσιών σας, να τα ξοδεύατε για να αναβαθμίσετε το δίκτυο σας ;; Λέω εγώ τώρα..Αναρωτιέμαι, γιατί κάτι μου λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας πελάτης σας που να έχει 20Mbit γραμμή ;; Εκτός και αν ο πελάτης αυτός, τυχαίνει να μένει μέσα στο κτίριο της On Telecoms και μάλιστα ακριβώς πάνω στο κέντρο adsl.

Όταν πληρώνεσαι για κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες, να τις παρέχεις κιόλας.. Αυτό το "μέχρι 20Mbit" που έχετε μάθει όλοι και λέτε, είναι απατεωνιά κύριοι. Αν θέλετε να είστε σωστοί, να μάθετε να ενημερώνετε τον κόσμο σχετικά με την ταχύτητα που τελικά θα έχει στον χώρο του και όχι να προσπαθείτε να βγείτε και από πάνω.. Λίγη ειλικρίνεια δεν κάνει κακό.. Αλλά και εσείς, σαν τις υπόλοιπες επιχειρήσεις κάνετε.. Κάνετε μια υποτυπώδη (επιδοτούμενη) επένδυση και μετά με διάφορες παραπλανητικές τακτικές (θα το εξακριβώσει η Ε.Ε.Τ.Τ αυτό), προσπαθείτε να προσελκύσετε πελάτες... Τι να διαφημίσεις μωρέ ;; Ένα προϊόν που δεν έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις ;; Είναι δυνατόν εν έτη 2008 - 2009 σύντομα, να πουλήσεις φύκι για μεταξωτή κορδέλα ;; Μην τρελαθούμε κιόλας..

Παιδιά σοβαρευτείτε. Μαζευτείτε και βάλτε μυαλό, θα φάτε πολύ κράξιμο .... Δεν θα πω κάτι άλλο τώρα.. Θα περιμένω η εν λόγω κυρία να κάνει την καταγγελία της στην Ε.Ε.Τ.Τ πρώτα και μετά θα μιλήσω...

Το σίγουρο είναι ότι θα φάτε πολύ κράξιμο .. Να είστε σίγουροι ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: