Σελίδες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τυχαίο ; Δεν νομίζω !!

  • Τώρα που η Θρασκιά κάνει μια εξαιρετική πορεία στον Ant1, το Alter, άρχισε να προβάλλει ξανά το "Κοιτάζω Μπροστά". Τυχαίο ;; Δεν νομίζω !!
  • Ένεκεν της οικονομικής κρίσης (;;), το Mega μας έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Γιατί σου λέει : " Αφού δεν μπορώ να μειώσω τα λεφτά που παίρνω από τους κακόμοιρους διαφημιζόμενους, τουλάχιστον, ας αυξήσω τα διαφημιστικά σποτ που τους παίζω κάθε μέρα. Τώρα, κατά πόσο έχουν πραγματικά απόδοση αυτά τα διαφημιστικά, είναι άλλο θέμα. Αλλά. Το κόστος για την διαφήμιση στις μεγάλες εταιρίες, έχει μια επιδότηση από το κράτος. Τυχαίο ; Δεν νομίζω !!

  • Πάλι το Mega. Γεγονός είναι, πως ποτέ τα Ελληνικά κανάλια δεν είχαν καλή σχέση με το Timing και τον προγραμματισμό. Στον γάμο του Καραγκιόζη βάραγε το πρόγραμμα πάντα. Αλλά το Mega, έχει γράψει ιστορία φέτος. Ξεκινάει π.χ το " Η οικογένεια βλάπτει" στις 21:00 και στις 21:05 ακόμα παίζει ειδήσεις. Το δελτίο καιρού στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν έχει τελειώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Πριν τις 21:30 πάντως, σήριαλ δεν ξεκινάει. Αυτό φυσικά συνεχίζει και για το υπόλοιπο πρόγραμμα, με αποκορύφωμα το "Safe Sex" που ξεκινάει στις 00:30. Μόνο που στις 00:30, δεν έχει καν ξεκινήσει το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Μεγαλεία. Αν αυτά όλα, τα συνδυάσεις με τα απίστευτα πολλά (κυριολεκτικά) διαφημιστικά μηνύματα που παίζει, βγάζεις ένα συμπέρασμα. Τυχαίο όμως ;; Δεν νομίζω !!

  • Παίζουν που παίζουν επαναλήψεις επί επαναλήψεων και επαναλήψεις των επαναλήψεων, αυτών δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βάλουν ένα διακριτικό "Ε" επάνω στην οθόνη έτσι ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται. Βασιλιάς σε αυτό, ο Άλφα. Ο Άλφα έκανε το αμίμητο. Προέβαλε τρέιλερ του "Εφιάλτης στην κουζίνα" με τον Μποτρίνι, παρουσιάζοντας επεισόδια σε επανάληψη, σαν καινούργια επεισόδια. Τον Ant1 με τα "Κωνσταντίνου & Ελένης" , "Καφέ της Χαράς" κ.α., δεν τον πιάνω στο στόμα μου.
     
  • Ο Άλφα και πάλι, ο οποίος πέρυσι αλλά και φέτος, με καμάρι θα σηκώσει το λάβαρο του καναλιού με το πιο Trash πρόγραμμα. Ο Alpha, είναι ο "βασιλιάς" του Reality και επειδή νόμισε ότι αυτό του βγαίνει σε καλό, θα το συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Έρχεται το Big Brother, New Generation. Για να μην πω για τα κλασικά σκουπίδια που έχουν ήδη παίξει και θα ξαναπαίξουν. "Αγρότης μόνος" .. κλπ. Βασιλιάς στο σκουπίδι και ο Ant1, που έκανε πανηγύρι με την επιτυχία του Τούρκικου σκουπιδιού "Χίλιες και μια νύχτες". Σε αυτή την λίστα, μπαίνει και το Mega σε λίγες μέρες, επαναφέροντας τα ... Μεξικάνικα στο πρόγραμμα του. Μεγάλες στιγμές ζούμε. Θα ξεχάσουμε τα σήριαλ που ξέραμε. Επανέρχεται η "μόδα" του Μεξικάνικου. Πεινάνε τα κανάλια. Πεινάνε ..

  • Τα είπα και ηρέμησα. Έχω και άλλα όμως, αλλά άλλη φορά..


Δεν υπάρχουν σχόλια: