Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τα πράγματα λέει η Τρόικα δεν πάνε καλά, ασχέτως τι λέει η κυβέρνηση...

Και πως να πάνε καλά, όταν ο λαός οδηγείται μέρα με την μέρα στην εξαθλίωση ; Όταν δεν κινείται η αγορά καθόλου ; Πως θα πληρώσουν οι επιχειρήσεις ΦΠΑ, όταν δεν εισπράττουν ; Όταν ακόμα και η ίδια  η επιβίωση του επιχειρηματία είναι καθημερινός αγώνας ; Δεν είμαστε όλοι Vodafone και Atlantik για να μας κάνει η κυβέρνηση δώρο, τα χρέη και τα πρόστιμα. Μην μου πείτε όχι έχετε ξεχάσει το δωράκι των 70εκ. ευρώ που έκανε η κυβέρνηση του Καραμανλή στην Vodafone σχετικά με το θέμα των υποκλοπών..
 Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ανίκανος, ακριβώς έτσι όπως τον αποκαλούσε και τον παρουσίαζε ο Λαζόπουλος. Έχει κολλήσει το μυαλό (;) του σε αυτό που κάνει και αλήθεια πιστεύει, ότι με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει την κατάσταση στην Ελλάδα. Να μου πεις όμως. Που έμαθε ο κάθε Παπανδρέου, Καραμανλής από οικονομική εξαθλίωση ; Που έμαθαν αυτοί, από αγώνα για επιβίωση ; Ειδικά οι Καραμανλήδες, ξέρουν καλά από δωράκια για να λύνουν τα προβλήματα. Δες ... την Κύπρο για παράδειγμα.

Ειλικρινά πιστεύω, ότι έρχεται κάτι τόσο μεγάλο και άσχημο από την Τρόικα, όσο δεν φαντάζεται κανείς μας. Πιστεύω πως η "κυβέρνηση" εξακολουθεί να μας εμπαίζει και μάλιστα, σε απίστευτο βαθμό. Τα πράγματα, είναι πολύ χειρότερα από όσο νομίζουμε ..   

Δεν υπάρχουν σχόλια: