Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Ψηφίστηκε επί της αρχής, το Φορολογικό Νομοσχέδιο

Ψηφίστηκε πριν λίγο επί της αρχής το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στην Βουλή, με 159 ψήφους υπέρ. Δηλαδή 159 βουλευτές, υπέγραψαν την καταδίκη του Ελληνικού λαού. 159 βουλευτές, έσκυψαν το κεφάλι τους στην Τρόικα και τις επιταγές της. Η φασιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποφασίζει, διατάζει και πράττει χωρίς έλεος.

Ορισμένοι από τους βουλευτές που υπέγραψαν, ίσως δεν θα μπορούν να κοιμηθούν από τύψεις απόψε το βράδυ. Τι θα κάνουν γι' αυτό ; Θα πάρουν χάπι και θα κοιμηθούν σαν πουλάκια. Γιατί έτσι έχει καταντήσει η πολιτική και οι πολιτικοί στην Ελλάδα. Εκτελεστικά όργανα της Τρόικας, πλάσματα άβουλα, χωρίς όραμα, χωρίς τίποτα. Και μην μου πει κάποιος ότι γενικολογώ πάλι, γιατί δεν θα κρατηθώ και θα πω καμιά βαριά κουβέντα. Υπέγραψαν 159 βουλευτές. Όλη η φασιστική οργάνωση και τα φερέφωνα της δηλαδή.

Ο Παπανδρέου θα είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός απ' ότι φαίνεται, που θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για τους πολιτικούς του μέλλοντος. Σοσιαλιστικός φασισμός, εμπνευσμένος και ενορχηστρωμένος, από τον γιο ενός αληθινού Σοσιαλιστή. Μπράβο Γιωργάκη. Αποδεικνύεις περίτρανα, πόσο δίκιο είχε ο πατέρας σου που δεν σε ήθελε ούτε για κλητήρα στο ΠΑΣΟΚ. Αποδεικνύεις περίτρανα πως η φασιστική ιδεολογία, είναι κάτι που πρέπει να είναι κομμάτι του εαυτού σου από γεννήσεως και πως δεν σπουδάζεται, δεν διδάσκεται πουθενά. Γιατί πως αλλιώς Γιωργάκη, θα οδηγούσες την Ελλάδα σε Σοσιαλοικονομικό φασισμό, όταν είσαι γιος του Ανδρέα Παπανδρέου ;;    

Δεν υπάρχουν σχόλια: