Σελίδες

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ένα μεγάλο μπράβο, στο M.I.T..


Γιατί θα μου πείτε τώρα ;;
Γιατί το M.I.T, το μακράν μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στον ΠΛΑΝΗΤΗ, δίνει την δυνατότητα σε όλους μας, να αποκτήσουμε την γνώση..

Μέσα από το πρόγραμμα "M.I.T OPEN COURCEWARE" , το πανεπιστήμιο δίνει την δυνατότητα σε όλους, να αποκτήσουν πρόσβαση στο πλήρες διδακτικό υλικό της κάθε σχολής ΔΩΡΕΑΝ..

Για όποιον δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο μεγάλο πράγμα είναι αυτό, ας επισκεφθεί το www.mit.edu , να ενημερωθεί σχετικά με το πανεπιστήμιο.

Διότι δεν είναι μόνο απίστευτα υψηλό το κόστος για να φοιτήσεις εκεί. Αυτό , είναι το λιγότερο.. Εκεί, δεν μπορεί να φοιτήσει ο οποιοσδήποτε.. Πρέπει να είσαι, μυαλό.. Αν δεν είσαι, δεν περνάς ούτε την είσοδο..

Το MIT είναι το όνειρο πολλών νέων ανθρώπων που θέλουν να μορφωθούν και να λάβουν πραγματικά σωστή μόρφωση.. Δυστυχώς το 95% όλων αυτών, δεν θα δει ποτέ το MIT από κοντά..

Μπορεί ολοκληρώνοντας τα δωρεάν μαθήματα που προσφέρει το MIT, να μην παίρνεις κάποια πιστοποίηση ή πτυχίο, αλλά και μόνο που διαβάζεις διδακτική ύλη από εκεί, είναι μοναδικό προνόμιο..

Όλοι όσοι είχαμε την τύχη ή ατυχία να σπουδάσουμε σε Ελληνικά Πανεπιστήμια ή και στο Πολυτεχνείο, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι εννοώ..

Μπράβο στο M.I.T, γιατί με αυτό τον τρόπο, προσφέρει άμεσα αλλά και έμμεσα, έναν τεράστιο θησαυρό γνώσης, σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν..

Η ιστοσελίδα του M.I.T Open CourceWare :

http://ocw.mit.edu/OcwWeb/web/courses/courses/index.htm

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν ιδρύματα και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την γνώση σαν τρόπο ζωής και όχι αναγκαστικά για την εξαργύρωση της με πτυχία και λεφτά.

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Μα γι' αυτό ακριβώς δημοσίευσα το συγκεκριμένο άρθρο.. Γιατί δεν είναι απλά ένα ακόμα καλό πανεπιστήμιο. Είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στον πλανήτη..