Σελίδες

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Η κατάρα της Κυπαρισσίας ..


Γιατί περί κατάρας πρόκειται..

Αν δεν είναι κατάρα, τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια, να εκλέγεις ανθρώπους ανίκανους σε διοικητικές θέσεις και ενώ βλέπεις ότι δεν κάνουν, εσύ να τους ξαναεκλέγεις, τότε τι είναι ;;; Μάτι κακό πάντως, δεν είναι.. Κατάρα είναι που σας λέω..

Γιατί ανίκανοι είναι.. Να λέμε και τις αλήθειες που και που.. Αφού δεν περιμένουμε να ακούσουμε την αλήθεια από εκεί που θα έπρεπε, τουλάχιστον, ας την λέμε μεταξύ μας..

Εδώ σε αυτή την πόλη, έχουμε μια τάση.. Ποια είναι αυτή θα μου πείτε τώρα.. Αμέσως..

Οι μεν πλούσιοι, ματσωμένοι κύριοι της "υψηλής κοινωνίας" - μια χούφτα είμαστε όλοι και όλοι, διαθέτουμε και .. υψηλή κοινωνία τρομάρα μας - έχουν όνειρο ζωής να γίνουν Δήμαρχοι.. Ναι, ναι και όμως..

Κουτσοί , στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα δηλαδή..

Για να το πω απλά. Με απλά και κατανοητά λόγια..

Είσαι κάποιος που κάποτε έφτιαχνες καφέδες και μακαρονάδες και ξαφνικά βρέθηκες πάμπλουτος να μην ξέρεις τι έχεις;; Ακόμα και αν πίσω από τις μηχανές του καφέ, κρυβόντουσαν μηχανές ... φρουτάκια ... ;; Σήμερα, είσαι ένας επιφανής επιχειρηματίας που έχει την δυνατότητα όποιος επιχειρηματίας δεν σου αρέσει, να του κλείνεις το μαγαζί... Ονόματα δεν λέμε ... Ακόμα και εσύ, όμως, μπορείς να γίνεις δήμαρχος. Σε θέλουμε..

Είσαι "μεγαλοδικηγόρος" - που λέει ο λόγος δηλαδή- που έχει αποκατασταθεί οικονομικά από πριν την γέννηση του και έχεις βαρεθεί να κάνεις τα ίδια και τα ίδια ;; Θες να προσθέσεις λίγη συγκίνηση στην ζωή σου ;; Να αισθανθείς και εσύ πως κάνεις κάτι ;; Μπορείς να γίνεις Δήμαρχος. Σε θέλουμε..

Είσαι γιος Χουντικού και σήμερα είσαι επιφανής και μεγάλος παράγοντας της πόλης μας ;; Γίνει και εσύ Δήμαρχος. Σε θέλουμε..

Κάθε ψώνιο, κάθε ανίκανος που ίσως τα έχει καταφέρει κάπως - με οποιονδήποτε τρόπο - στο επάγγελμά του, ζει και ονειρεύεται την Δημαρχιακή καρέκλα του Δήμου Κυπαρισσίας..

Και εμείς, τον ψηφίζουμε...

Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν επί 20 χρόνια, είχαμε Δήμαρχο, έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν διορισμένος Δήμαρχος επί Χούντας;; Ονόματα δεν λέμε είπαμε .. Αν εμείς ήμασταν λιγάκι αξιοπρεπείς, δεν θα επιτρέπαμε στο κάθε ψώνιο, να προσπαθεί πάση θυσία να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του εις βάρος μας και εις βάρος της πόλης μας.. Πάση θυσία κάποιος από αυτούς, πρέπει να βάλει τον φαρδύ πισινό του, στην δημαρχιακή πολυθρόνα.. Αν κάποιος φταίει για όλα αυτά τα "μαργαριτάρια" που μας διοικούν τόσα χρόνια, είμαστε εμείς..

Ακόμα πιο γελοίο όμως από αυτό, είναι η δήθεν αλλαγή στα πρόσωπα.. Γίνονται εκλογές και πάμε όλοι να ψηφίσουμε.. Ελπίζοντας στα καλύτερα υποθέτω.. Τώρα , πως ελπίζαμε στα καλύτερα και επί 20 χρόνια ψηφίζαμε τον Τσίγγανο, ας μην το σχολιάσω καλύτερα ε ;; Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε.. Στις προηγούμενες εκλογές για παράδειγμα, την ελπίδα του καλύτερου αύριο την βρήκαμε στο πρόσωπο του Γιώργου Σαμπαζιώτη. Του σημερινού μας Δήμαρχου..

Λάθος που κάναμε...

Τι αλλαγή να δεις από κάποιον του οποίου το επιτελείο, είναι ακριβώς το ίδιο επιτελείο με αυτό του προηγούμενου Δήμαρχου Ηλία Τσίγγανου ;; Καλά, πλάκα μας κάνουν ;;

Ο προηγούμενος Δήμαρχος, γέρασε ο άνθρωπος , κουράστηκε και έφυγε από την ενεργό δράση.. Άφησε άξιο αντικαταστάτη πίσω του όμως και ολόκληρο το επιτελείο του.. Απλά τα πράγματα.. Τι είναι ο Σαμπαζιώτης δηλαδή, αν δεν είναι ο συνεχιστής του ¨έργου¨του Τσίγγανου ;; Αν και δεν τον βλέπω να τα καταφέρνει και πολύ καλά.... Βλέπω να τον απολύουν σύντομα από Δήμαρχο και να επιστρέφει στο Φαρμακείο του....

Γιατί ... όσο πέρασε το τρένο, από εγκαταλελειμμένο σταθμό του Ο.Σ.Ε, άλλο τόσο αλλαγές έφερε ο Σαμπαζιώτης στην Κυπαρισσία.. Ίσα ίσα που επί των ένδοξων ημερών του, έκλεισε το κατάστημα της Δ.Ε.Η στην πόλη μας και τώρα κλείνει και το κατάστημα του Ο.Τ.Ε.. Αυτό σημαίνει να έχεις πυγμή και κύρος σαν Δήμαρχος βρε παιδί μου..

Αν και η αλήθεια είναι πως κάπου πήρε το αυτί μου, πως θα θέσει πάλι υποψηφιότητα για Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.. Γιατί ;; Γιατί κύριε Σαμπαζιώτη μας, δεν αφήνετε αυτή την πόλη να προχωρήσει λιγάκι μπροστά; Αφού δεν το έχεις, δεν μπορείς.. Άλλο πράγμα είναι να πουλάς φάρμακα και άλλο να διοικείς έναν δήμο.. Άστο να πάει στο καλό το Δημαρχιλίκι.. Γιατί αν εσύ δεν είσαι υποψήφιος, ίσως ορισμένοι από τον συνδυασμό σου, καταλάβουν ότι ίσως είναι ώρα να αφήσουν τα δημοτικά και δημαρχιακά θέματα και να κάτσουν στο σπιτάκι τους.. Ονόματα δεν λέμε, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε κυρίες ....

Είναι τόσο όμορφη πόλη η Κυπαρισσία. Έχει τόσες δυνατότητες... Αφήστε κανέναν ικανότερο από εσάς , μήπως και δούμε κάτι σωστό κάποια στιγμή...

Και θα μου πείτε τώρα εσείς .. Αν κάτσει ο Σαμπαζιώτης στο σπίτι του, ποιος είναι εκείνος που θα μπορούσε με αξιώσεις να διεκδικήσει την Δημαρχιακή πολυθρόνα ;;

Μήπως είναι .. ο Θανάσης Πετρόπουλος ;;

Απαντώ λοιπόν. Σίγουρα ΟΧΙ.

Αν είναι να πάμε από την Σκύλα στην Χάρυβδη, καλύτερα να κρατήσουμε την σκύλα που την ξέρουμε κιόλας..

Δηλαδή να μην ξαναγίνει Δήμαρχος ο Σαμπαζιώτης και να γίνει ο Πετρόπουλος ; Δηλαδή, αυτός είναι που θα φέρει τον αέρα της αλλαγής και θα κάνει καλό στην πόλη μας ; Αυτό να δω και τι άλλο στον κόσμο.. Να είμαστε λιγάκι σοβαροί..

Μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Όσο ψηφίζουμε με κομματικό σκεπτικό, δεν θα δούμε ποτέ αλλαγή και δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σε αυτή την πόλη. Επίσης, ας πάρουμε χαμπάρι πως σε σχέση με άλλες πόλεις, είμαστε ένα χωριουδάκι χαμένο στου πουθενά..

Ακόμα και το ένα και μόνο αξιοθέατο που έχουμε - το κάστρο - είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και καιρό..

Γι΄αυτό, ξεκαβαλίστε τα καλάμια σας και προσγειωθείτε στην Γη και κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε με τα σοβαρά θέματα.. Και σοβαρά, είναι τα θέματα της καθημερινότητας λεβέντες..

Ταπεινότητα χρειάζεται και σεβασμός και απ' ότι φαίνεται, δεν υπάρχει τίποτα από τα δυο στον τρόπο αλλά και στο σκεπτικό σας..

Καταλάβετε το.

Θα συνεχιστεί σύντομα ....

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα την ανάρτησή σου. Σε πολλά συμφωνώ και σε κάποια διαφωνώ! Με την φόρα που πήρες όμως, τα έκανες όλα ίσωμα, μπορεί και με το δίκιο σου! Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, τί είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι είναι ίδιοι και ακατάλληλοι... Μήπως αυτός ο συμψηφισμός, που εν τέλει είναι και μηδενισμός, δεν είναι έτσι ακριβώς;;; Γιατί εσύ τους έβγαλες όλους ακατάλληλους, δεν ξέρω με ποιό σκεπτικό και έχοντας ποιά δεδομένα για την προσφορά του καθενός στα κοινά και ιδιαίτερα εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, στα Δημοτικά Συμβούλια. Ο Σαμπαζιώτης, πάει, δεν κάνει...
Γιατί όμως βάζεις τον Πετρόπουλο στο ίδιο τσουβάλι;;;
Νομίζω πως τον αδικείς... Εκτός και να πιστεύεις ότι πρέπει να έρθει ουρανοκατέβατος κάποιος Μεσσίας, αλλά Μεσσίες, το ξέρεις, δεν υπάρχουν.

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.. Θα σου πω γιατί το λέω.. Γιατί ακόμα και ο Πετρόπουλος, δεν έχει κίνητρο. Όχι το κίνητρο εκείνο, που θα τον κάνει να παλέψει πραγματικά γι' αυτή την πόλη. Άλλο πράγμα είναι να είσαι αντιπολίτευση στο συμβούλιο και άλλο να είσαι Δήμαρχος.. Τα έχουμε δει αυτά πολλές φορές. Τον έχω δει σε συμβούλια και έχω συμφωνήσει μαζί του πολλές φορές. Αλήθεια όμως, δεν πιστεύω καθόλου σε αυτόν. Δεν περιμένω τον Μεσσία. Και αυτό, γιατί τα πάντα είναι απολύτως εξαρτώμενα από της κεντρική πολιτική εξουσία. Και όσο το σύστημα δουλεύει έτσι, δεν θα πάμε μπροστά..Δεν είναι μηδενισμός. Είναι η άποψη μου, καθαρά υποκειμενικά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Φίλε ανώνυμε θα πω κάτι.. Δεν θα πάρω το μέρος κάποιου, αλλά δεν θέλω με τίποτα, να αναφέρονται ονόματα και να γίνονται προσωπικές επιθέσεις σε κανέναν.. Καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τα λεγόμενα του, κάθε μέρα.. Γι΄αυτό σας παρακαλώ, όχι προσωπικές επιθέσεις.. Σεβασμός στην άποψη που η δημοκρατία μας μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε και να εκφράζουμε ελεύθερα.. Σας ευχαριστώ.

FILIATRANEWS είπε...

Tο όλο σου ξέσπασμα καλέ μου φίλε "Βρε Ουστ" μαρτυρά άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την πόλη του.
Και θα σου δώσω τα θερνμά μου συγχαρητήρια που λές την άποψη σου χωρίς υπεκφυγές.

Θεωρώ όμως ότι έχεις κανει ένα μικρό λάθος για τον Σαμπαζιώτη.

ΝΟΜΙΖΩ (άποψη γράφω) ότι αν οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχει και λες ήταν απο τον τσίγκανο, δεν απέδωσαν την προηγούμενη ή τις προηγούμενες τετραετίες δεν έπρεπε να τους ψηφίσουν ξανα.
Οι πολίτες της Κυπαρισσίας τους ψήφισαν για να είναι Δημοτικοί σύμβουλοι.
Αν δεν έκαναν καλα την δουλειά τους έπρεπε να ψηφίσουν άλλους και όχι αυτούς.

Νομίζω λοιπόν ότι αδίκως επιτίθεσαι κατά του Σαμπαζιώτη.
Και μην ξεχνάς ότι αν οι παρόντε δημοτικοί σύμβουλοι είναι άλογα που δεν τραβάνε (όπως έγραψα παραπάνω ο ανώνυμος) τότε πρέπει οι πολίτες να αναρωτηθούν ΓΙΑΤΙ σταυρώσαμε αυτά τα άτομα που σταυρώσαμε.

Πάντως ολοι οι Δήμοι ψήφισαν σε συναινετικό κλίμα και δίδαξαν πολιτικό πολιτισμό. Στην Κυπαρισσία δίδαξαν αναρχία και ανυπακοή.

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Θα σου απαντήσω με μια απλή ερώτηση.. Απλή όμως και περιμένω μια ειλικρινή απάντηση.. Απάντηση όμως και όχι υπεκφυγές.. Πραγματικά πιστεύεις ότι στην Κυπαρισσία ψήφισαν τον Σαμπαζιώτη;; Έλα τώρα.. Τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν φίλε μου.. Αν κάποιος πιστεύει ειλικρινά κάτι διαφορετικό, να μου το πει και εμένα. Αυτό κάνουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση, γι' αυτό πάμε κατά διαόλου.. Να είμαστε και λιγάκι ρεαλιστές ..

FILIATRANEWS είπε...

όπως κάποτε έιχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ (αν δεν κανω λάθος).
Αγαπητέ μου φίλε, τον Σαμπαζιώτη δεν τον σταύρωσε κανενας. Σταύρωσαν τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους.

Και το ξαναλέω.
Αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της κυπαρισσίας είναι παλιάλογα που δεν τραβάνε ούτε στο ίσωμα, όπως είπε παραπάνω ο ανώνυμος, τότε πρέπει οι πολίτες της Κυπαρισσίας να κάτσουν και να σκεφτούν τους λόγους που τους ξαναέστειλαν στο Δημαρχείο και δεν έστειλαν καινούρια άτομα. Καινούριους συμβούλους.
Οι πολίτες λοιπόν ψήφισαν αυτούς τους συμβούλους.
Οι πολίτες πρέπει να ψάξουν να βρουν τους πραγματικούς λόγους που αυτά τα άτομα ξεφτίλισαν στην κυριολεξία ολόκληρο το Δήμο.

Δεν τον ξεφτίλισε ο Σαμπαζιώτης.
Αποψη αυτό.
και κάτι ακόμα
Οι Έλληνες κυβερνιώνται από τα άτομα που τους αξίζουν....
Νομίζω ότι είπα ΠΟΛΛΑ με την τελευταία πρόταση.

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Δεν έγραψα το κείμενο για να κάνω κατά μέτωπον επίθεση στον Σαμπαζιώτη. Αν θα ήθελα να κάνω αυτό, θα είχα πολλά πράγματα να πω, να είσαι σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

πολυ πολιτική ανάλυση έχει πεσει ρε παιδιά αλλά εγώ έχω να κάνω 2-3 ερωτήσεις

τους δημοτικούς συμβούλους πιοσ τους επιλέγει και τους βάζει στο συνδυασμό του;

πως μπορεί κάποιος να κρίνει κάποιον που δεν έχει δοκιμαστεί επί του έργου;

ποιος είπε ότι όταν υπάρχει διαφωνία έχουμε αναρχία και ανυπακοή και ξεφτίλα ...εκτός αν θέλουμε δημοτικούς συμβούλους άβουλα όντα, yes man , χωρίς να έχουν την δυνατότητα να διαφωνούν....

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Συμφωνώ μαζί σου.. Τους δημοτικούς συμβούλους θεωρητικά τουλάχιστον, τους επιλέγει ο υποψήφιος Δήμαρχος.. Το θεωρητικά όμως, κράτησε το.. Επίσης, όσον αφορά το θέμα που αφορά στο επί το έργον που λες, δεν είπα ότι δεν θα είναι καλός. Είπα όμως, ότι εμένα, δεν με πείθει. Με τίποτα.. Θεωρώ ότι υπάρχει περισσότερο εμμονή και απωθημένο μέσα του, παρά διάθεση για έργο.. Και εν τω μεταξύ ούτε κουτός θεωρώ ότι είμαι, ούτε φανατικός κάποιου κινήματος για να μην βλέπω ή για να εθελοτυφλώ.. Και ναι, η διαφωνία και η ανυπακοή, δεν συνιστούν στοιχεία αναρχίας..

Ανώνυμος είπε...

θα πώ στον "ανώνυμο" ότι ο συγκεκριμένος που αναφέρει ως LIAS GIANNOPOULOS, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. Όσο για το ραδιόφωνο, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2006 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ!
Από αυτά όμως φαίνεται ότι ο ανώνυμος και εκτός Κυπαρισσίας είναι και πολύ εμπαθής! Γιατί, να που εκτίθεται, αφού ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και, τουλάχιστον, ο διαχειριστής αυτού του blog, τα γνωρίζει, όπως τα γνωρίζουμε και εμείς και όλοι στην Κυπαρισσία και όχι μόνο!
Και κάτι ακόμα για το Συμβούλιο του Σαμπαζιώτη, οι 4 εξελέγησαν για πρώτη φορά το 2006 και 3 εκλέχθηκαν για 2η φορά το 2006!!!
Μα τέτοια και τόση ασχετοσύνη πιά από έναν KYPARISSIO, όπως, ψευδώς πιστεύω, λέει και υπογράφει;;;

Αν δεχτώ ότι ο συγκεκριμένος είναι από την Κυπαρισσία και δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, τί να πώ;;;...



Το σχόλιο του ανώνυμου είναι ψευδέστατο και άκρως συκοφαντικό και για την αποκατάσταση της τάξης, θα πρέπει ο διαχειριστής να το κατεβάσει.

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Αν κάτι δεν θέλω, είναι αυτές οι προσωπικές επιθέσεις. Το θέμα μου δεν αφορά πρόσωπα. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο.. Για την έρμη αυτή την πόλη ήθελα να γράψω και την κατάρα που την δέρνει να μην μπορεί να πάει μπροστά.. Υπάρχει ένα δίκιο από τον Trifylia News και γι' αυτό τον λόγο, θα κατεβάσω το σχόλιο του πρώτου ανώνυμου που κάνει προσωπική επίθεση στο πρόσωπο του.. Μιλάω γενικά και αναφέρω μια γενική εικόνα όπως την βλέπω.. Αυτό κάνω εδώ και τίποτα παραπάνω...

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Όταν λέω ολόκληρος ο συνδυασμός του ότι είναι του Τσίγγανου, δεν εννοώ όλο τον κόσμο.. Εννοώ κάποιους, που θεωρώ προσωπικά ότι όχι στον Δήμο δεν θα έπρεπε να είναι, αλλά ούτε στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.. Κάποιους, που έχουν βάλει ουσιαστικά το χεράκι τους για ορισμένα χάλια. Μην μπούμε σε ονόματα τώρα. Κάποιος από αυτούς, αρκετά εξευτελίστηκε και από μόνος του πριν λίγο καιρό άλλωστε..

FILIATRANEWS είπε...

Προς τον ανώνυμο 11:07.

Μπορεί τους συμβούλους να τους επιλέγει αλλά οι πολίτες σταυρώνουν.
Αρα το 90% της ευθύνης θεωρώ ότι το έχουν οι πολίτες που σταυρώνουν αυτούς που σταυρώνουν.

FILIATRANEWS είπε...

Επειδή έτυχε να δω το παραπάνω σχόλιο (3ο κατα σειρά που διαγράφηκε) και διαπίστωσα ότι δεν περιείχε ύβρεις δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ο λόγος που αφαρέθηκε.

Εγράφη με έντονες κουβέντες μεν, ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ αλλα απευθυνόταν σε πολυ συγκεκριμμενα πράγματα.

Blog = Ελευθερη έκφραση = Ελεύθερος σχολιασμός.
Είναι όμως Ελεύθερος ο σχολιασμός όταν ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ (το τονίζω) αφαιρείται γιατι το ζήτησε ο συντάκτης του ιστολογίου Trifylia news????

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Δεν το διέγραψα επειδή το ζήτησε κάποιος. Το διέγραψα επειδή ο τρόπος με τον οποίο είχε συνταχθεί, δεν συμβαδίζει με το σκεπτικό πάνω στο οποίο έχει δημιουργηθεί αυτό το blog. Το έκανα, για να εκφράζουμε απόψεις. Αν κάποιος έχει πρόβλημα με το Trifylia News, δεν θα το εκφράσει από εδώ.. Το ίδιο ισχύει και για το Filiatra News και οποιονδήποτε άλλον. Όσο περνάει από το χέρι μου, θα προστατεύσω από προσωπικές επιθέσεις, όλους όσους μου κάνουν την τιμή να διαβάζουν τα άρθρα μου.. Δεν θα επιτρέψω προσωπικές επιθέσεις...

kosmosnews είπε...

ρε παιδια ένας συμπατριωτης μας δίνει μάχη για τη ζωή του και εσείς το μόνο που εχεται να ασχοληθείτε είναι τα δημοτικά δρώμενα .....
και αν έχει δίκιο ο ένας bloger ή άλλος .....



Υ.Γ. αντε γιατί πολλές μαϊμουδιές έχω διαπιστωσει στα τοπικα μας Blog ....

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Ο.Ε.Α. ΣΗΜΑ Η

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/
2009/01/httprapidshare.html

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Αλήθεια, ποσώς με ενδιαφέρει αν έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος.. Αλήθεια όμως.. Εγώ όμως, δεν γράφω δημοσιογραφικά. Γράφω πράγματα, όπως τα αισθάνομαι εγώ και μόνο. Υποκειμενικά.. Και όταν έχω να κάνω με ανίκανους που με διοικούν, δεν μπορώ να μην το πω.. Και ναι το θέμα του συμπατριώτη μας, είναι σοβαρό θέμα. Τα δημοσιογραφικά blog νομίζω όμως, το έχουν καλύψει αρκετά..

george είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον kosmonews