Σελίδες

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Ολες οι γραμμές, είναι κατειλημμένες ..


"Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση.. Αυτή την στιγμή, όλες μας οι γραμμές, είναι κατειλημμένες. Για την διευκόλυνση σας, παρακαλούμε, προσπαθήστε αργότερα.."

Να πεις ότι πήρα το γνωστό 1242 του ΟΤΕ, να πω εντάξει.. Θα ήταν θαύμα (δεδομένου του γεγονότος της ανικανότητας του ΟΤΕ) αν δεν άκουγα κάποιο τέτοιο μήνυμα..

Να πεις ότι καλείς κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία (αλήθεια, έχει απομείνει καμία;;), να πω εντάξει.. Θα ήταν θαύμα αν δεν άκουγα κάτι τέτοιο (δεδομένου του γεγονότος της ανικανότητας του κράτους ..).

Αλλά, να καλέσω το 1314 για την ανανέωση του χρόνου ομιλίας της Cosmote και να ακούσω αυτό το μήνυμα, είναι από τα άγραφα..

Αισθάνομαι ηλίθιος. Αλήθεια σας το λέω, ηλίθιος..

Πήγα στο περίπτερο (όπως κάνω συνέχεια), αγόρασα μια καρτούλα των 20€ και δεν μπορώ να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μου. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου λέει, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτή την στιγμή..

Ενώ η Vodafone, για να μπορεί να κάνει τις απατεωνιές της, δουλεύει κανονικά.. Ποτέ, αλλά ποτέ όμως, δεν έχει τύχει με Vodafone ή Wind να υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλημα.. Τι να πω ...

Αυτό ...

Ρε ούστ και πάλι ούστ..

Έχω πει να μην βρίζω ελεεινά μέσα από το blog, αλλά με φτάνουν στα όρια μου.. Τσαντίζομαι όταν με κάνουν να αισθάνομαι μαλάκας..

Τσαντίζομαι ακόμα περισσότερο, γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό..

Άχρηστοι, ηλίθιοι, αχρείοι, κρετίνοι, μαυραγορίτες των επικοινωνιών.. Τι τα κάνετε τα εκατομμύρια ευρώ που σας δίνουμε ρε ;; Τα .. επενδύετε σε Ferrari και Lamborghini για τους φαρδύκωλους διευθυντές σας ;;

Που πάνε τα λεφτά ρε τομάρια και δεν μπορείτε να καλύψετε τεχνικά τις απαιτήσεις του δικτύου σας ;; Σε επενδύσεις στα .... Golden Boys του .. κώλου που έχετε για μεγαλοστελέχη σας ;;

Να φτάσει η ώρα 12.01 και να μην έχει ακόμα δουλέψει το σύστημα σας..

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ....

Άντε και ... με το καλό θα σας ... μπει, το καινούργιο έτος .. !!!

1 σχόλιο:

FILIATRANEWS είπε...

Χωστα Χώστα.
Ετσι θελουν. Δεν καταλαβαίνου τίποτα οι τσοπαναραίοι.

Χωσε και λίγα λες.