Σελίδες

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Νικοπολίδης .. Κηπουρός..


Τόσα χρόνια στο γρασίδι, την έμαθε την τέχνη το παλικάρι μας, ο λεβέντης μας, η κολόνα της εστίας μας..

Έγινε ... κηπουρός.. Ναι , ναι .. κηπουρός..

Διότι αγαπητοί μου φίλοι οι καιροί είναι δύσκολοι, η ανεργία μαστίζει την κοινωνία και το μεροκάματο βγαίνει δύσκολα κάθε μέρα.

Μέσα σε σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας για το τι μέλει γενέσθαι, τι να κάνει και ο φτωχός αυτός πλην τίμιος διεθνής τερματοφύλακας ;;

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕ την δυνατότητα που το δίνει το ανεγκέφαλο Ελληνικό κράτος και διορίστηκε ΚΗΠΟΥΡΟΣ !!!! σε κάποιον δήμο της Αθήνας..

Ρε ούστ και πάλι ούστ από ΄δω..

Βρε είμαστε καλά ;; Εδώ ο κόσμος αληθινά πεινάει, δεν έχει να φάει από την ανεργία και την ακρίβεια και κάποιος που κερδίζει μερικά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, διορίζεται κηπουρός στον δήμο ;;

Με αυτό τον τρόπο τον τιμά το κράτος για την προσφορά του στον αθλητισμό λέει ..

Τι λέτε ρε ..

Για να παίρνει αυτός τόσα χρήματα, κάποιος κόσμος πήγαινε στα γήπεδα και πλήρωνε εισιτήριο για να δει τον κάθε αγώνα.. Για να πληρώνεις εισιτήριο, πρέπει να έχεις και χρήματα όμως.. Για να έχεις χρήματα, πρέπει να εργάζεσαι..

Να εργάζεσαι, να παίρνεις 700 ευρώ και να προσεύχεσαι κάθε μήνα στον Θεό, να μην σου τύχει κάτι ξαφνικό, γιατί καταστράφηκες, πέθανες.. Γιατί εδώ στην Ελλάδα μας, αν δεν έχεις χρήματα και αρρωστήσεις, πέθανες.. Είναι το κοινωνικό κράτος που έχουμε..

Πού είναι τόσο κοινωνικό, που τιμά τους αθλητές με διορισμούς στο δημόσιο και στον στρατό.. Το ότι οι αθλητές είναι ουσιαστικά επιχειρηματίες με έσοδα εκατομμύρια των εκατομμυρίων ευρώ, δεν παίζει κανένα ρόλο..

Δεν καταλάβατε τίποτα τελικά.. Τίποτα.. Εδώ η Αθήνα και όλη η Ελλάδα κάηκε, και πάλι, δεν καταλάβατε τίποτα.

Κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου και νομίζετε ότι όλα, έγιναν για τον Αλέξανδρο.. Το ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει, δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάντια και τις προκλήσεις, δεν το έχετε καταλάβει μάλλον..

Όχι γιατί διοικούμαστε από ηλιθίους. Αυτό, το γνωρίζουμε χρόνια τώρα.. Δεν έχετε καταλάβει, γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε..

Γιατί αν είχατε καταλάβει, δεν θα μιλούσα για απόβλητα της κοινωνίας ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχθές.. Θα έκανε μούγκα , θα κατέβαζε το κεφάλι και θα έλεγε : Δόξα τον Θεό που έγινε μόνο αυτό..

Σταματήστε πια τις προκλήσεις και καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο..

Ο κόσμος θα εξεγερθεί και θα το κάνει άσχημα και βίαια..

Πιο βίαια από πριν..

Αυτά , ήταν μόνο η αρχή..

Την συνέχεια να φοβάστε..

Και ψιτ, Νικοπολίδη, εκεί που θα ποτίζεις, πρόσεχε μην μπερδευτείς με το λάστιχο και πέσεις επάνω στα ....... αγκάθια !!!





3 σχόλια:

Harris Ag είπε...

Σαν δεν ντρέπεται λέω εγώ.
Να στερήσει ο οικονομημένος μια θέση από κάποιο άλλο παιδί που την έχει ανάγκη.
Με τόση ανεργία που υπάρχει στην Ελλάδα, ο Ιωαννίδης και ο Φώλιας διορίζουν έναν που δεν έχει καμία ανάγκη με τόσα που κονόμαγε.
Θα σωθεί ο Αντώνης με τα 700 ευρώ;

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ να μην τα πάρει ένα παιδί που τα έχει ανάγκη και να την πάρει καποιοσ που έπαιρνε μισούς χιλιάδων ευρώ το μήνα;;;

Ρε ούστ από δω ρεζίληδες!!

ΕΛΛΗΝΑΣ... είπε...

Είδες λοιπόν ;; Κάτι τέτοια βλέπει και ακούει ο κόσμος και σιγά σιγά μαζεύει μέσα του.. Βράζει.. Οτιδήποτε βράζει και δεν μπορεί να εκτονώσει την ενέργεια που παράγεται, κάνει έκρηξη και απελευθερώνει την ενέργεια ... βιαίως... !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ