Σελίδες

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

TELLAS


Θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία.. Την προσωπική μου εμπειρία με την Tellas.. Πρώτα όμως, μια μικρή, τόσο δα ιστορική αναδρομή..

Ποιά είναι λοιπόν η Tellas ;;

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Tellas ξεκίνησε σαν θυγατρική της Δ.Ε.Η με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες πρόσβασης διαδικτύου.. Ένας ακόμα Internet Provider δηλαδή.. Σαν αυτό που νομίζει ότι είναι και η Otenet δηλαδή... Αργότερα, μπήκε και αυτή στον χώρο των τηλεπικοινωνιών ... Λέει ο Ο.Τ.Ε.. Τους τα παίρνω που τους τα παίρνω χοντρά, ας αφήσω να γίνουν και άλλες εταιρίες.. Οι οποίες εταιρίες, θα πατάνε εκ των πραγμάτων επάνω στο δίκτυο μου, και θα τα παίρνω και από αυτές .. Αφού λοιπόν μπήκε στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών , εξαγοράστηκε απο την Wind ... Επίσης, ξεκίνησε να δημιουργεί το δικό της "αυτόνομο" δίκτυο, έτσι ώστε να απαγκιστρωθεί απο τον Ο.Τ.Ε. Αυτά, εν συντομία..

Στην ιστορία που σας έλεγα τώρα ..

Η εταιρία μου, αποφασίζει να δημιουργήσει ένα παράρτημα της, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Μιας και στην Καλαμάτα, η Tellas έχει αυτόνομο δίκτυο, αποφασίζουμε ταυτόχρονα με τον Ο.Τ.Ε , να κάνουμε και εκεί αίτηση για τηλέφωνο και adsl internet 24Mbit και Static IP. Μάλιστα, στο κατάστημα Wind όπου απευθυνθήκαμε για την αίτηση, μας είπαν ότι είμαστε τυχεροί γιατί το σημείο στο οποίο θα γινόταν η εκγατάσταση, ήταν πολύ κοντά σε κόμβο της Tellas και η όλη διαδικασία θα διαρκούσε πολύ λίγο χρόνο.. Καταλαβαίνετε ότι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα..

Μείναμε με την χαρά ... Η αίτηση έγινε τον Μαϊο του 2008.. Το τηλεφώνημα που έγινε από την Tellas για να μας ενημερώσουν πως όλα είναι εντάξει, έγινε τον Οκτώβριο του 2008.. Ναι , ναι.. Πριν περίπου έναν μήνα, με ενημέρωσαν ότι όλα είναι εντάξει και πως πλέον και εγώ, μπορώ να είμαι ένας ακόμα υπερήφανος χρήστης των υπηρεσιών της Tellas..

Και εδώ ταιριάζει απόλυτα ο τίτλος αυτού του Blog.. Βρε ούστ απο 'δω.. Αυτό τους είπα και στο τηλέφωνο όταν με κάλεσαν, αλλά πιο ευγενικά ... Είναι ποτέ δυνατόν, στην Ελλάδα του 2008, μια ιδιωτική εταιρία, μέλος ενός τηλεπικοινωνιακού μεγαθηρίου όπως η Wind, να χρειάζεται περίπου 6 μήνες για να εγκαταστήσει μια τηλεφωνική σύνδεση και Internet και μάλιστα σε μια πόλη του μεγέθους της Καλαμάτας ;; Δηλαδή στην Αθήνα πόσο καιρό χρειάζεται ;; Τι χάλια είναι αυτά ;; Οι δικαιολογίες που άκουσα ;; Άπειρες .. Κυριολεκτικά, είναι εντυπωσιακό αυτό το πράγμα ...

Θα πω πάλι κύριοι, αυτό που είπα και στους κυρίους της Cosmote.. Μην το κάνεις αν δεν μπορείς.. Απλά τα πράγματα .. Πότε θα καταλάβετε ότι έχουμε ξυπνήσει στην Ελλάδα ;; Κάθε μέρα που περνάει, οι φωνές θα γίνονται και ποιό δυνατές... Και αν τώρα η φωνή μας δεν φτάνει στα αυτιά σας, να είστε σίγουροι, ότι σύντομα θα φτάσει και θα την ακούσετε, πολύ δυνατά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: