Σελίδες

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

OTENET


Και καλά η Cosmote, έχει το ote στο τέλος ... Κάτι είναι και αυτό.. Η Otenet, που έχει το ote στην αρχή του ονόματος της;; Μόνο και μόνο από αυτό, τι μπορεί να περιμένει κανείς απο αυτή την εταιρία ;; Πως να την πάρεις στα σοβαρά ;;

Πως να πάρεις σοβαρά μια εταιρία, που σκανδαλωδώς, ξοδεύει κάποια απίστευτα εκ. ευρω για την αγορά της Εταιρίας Γερμανός ;; Μια αγορά που τελικα δεν ήταν συμφέρουσα για αυτήν και κατά συνέπεια για εμάς τους καταναλωτές ;;

Τι μας αφορά εμάς θα μου πείτε τώρα.. Θα σας πω αμέσως.. Μόνο στην Μεσσηνία, βάζουν λουκέτο, 6 καταστήματα του Ο.Τ.Ε.. Κατά τύχη (αθώα σκεπτόμενος πάντα), και στις έξι πόλεις, υπάρχουν καταστήματα Γερμανός. Και όπου δεν υπήρχαν, υπάρχουν τώρα..

Αθώα σκεπτόμενος, ναι .. Μακάκας όμως, όχι και να με συγχωρείτε γι' αυτό κύριοι της Otenet και του Ο.Τ.Ε.. Δεν υπάρχουν μακάκες πλέον.. Όχι τόσοι πολλοί τουλάχιστον..

Στο θέμα όμως..

Εδώ και 1 μήνα, υπάρχει ένα θέμα με το Inernet.. Θέμα που εμένα προσωπικά, με ενόχλησε τόσο πολύ, που αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το Blog. Κάθε μέρα μετά τις 17.00 το απόγευμα, κόβεται η σύνδεση στο διαδίκτυο και μετά απο λίγο συνδέεται πάλι.. Συνέχεια αυτό, κάθε 20 - 30 δευτερόλεπτα.. Κόβεται για 2-3 λεπτά , έρχεται για 20-30 δευτερόλεπτα και μετά πάλι το ίδιο μέχρι το πρωί.. Το πρωί, όλα καλά.. Το router, μια χαρά συγχρονισμένο είναι.. Internet όμως, δεν υπάρχει..

Τι τηλέφωνα έχουμε πάρει στον ΟΤΕ και στην OTENET. Τι και αν έχουμε ανακατέψει όλο τον κόσμο, βλάβη γι' αυτούς, δεν υπάρχει.. Μια ολόκληρη πόλη αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα τόσο καιρό, πρόβλημα , δεν υπάρχει.. Είμαστε τρελοί μάλλον, και βλέπουμε φαντάσματα.. Τι να πει κανείς ..

Το ότι η Hellas On Line , τυχαία , περνάει το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της στην περιοχή μας αυτό το διάστημα, μάλλον δεν το σκέφτεται κανείς ..

Τραβηγμένη η σκέψη ε ;; Η μήπως και όχι ;;;

Περιμένω τα σχόλια σας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: